Вітаємо ректора Л.Л. Товажнянського з нагородою

#25 от 11.12.2007

Вітаємо ректора Л.Л. Товажнянського з нагородою – орденом князя Ярослава Мудрого!

Орден цей дається за значний особистий внесок у соціально-економічний, науково-технічний і культурний розвиток України, вагомі досягнення у трудовій діяльності, багаторічну сумлінну працю.

Бажаємо Леоніду Леонідовичу нових звершень, трудових і життєвих успіхів, міцного здоров’я!

Ректору Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут» Л.Л. Товажнянському

Кавалере ордена князя Ярослава Мудрого!

Шановний Леоніде Леонідовичу!

Висловлюю свою повагу та щиро дякую за вагомий вклад у забезпечення підготовки та організацію плідної роботи експозиції Харківської області на 76-му Ізмірському міжнародному ярмарку в Республіці Туреччина.

Впевнений, що участь Вашого університету в міжнародних виставкових заходах створює позитивний імідж як університету, так і Харківської області в цілому, а також сприяє розвитку зовнішньоекономічної діяльності регіону.

Висловлюю сподівання, що в наступному році НТУ «ХПІ» також візьме активну участь у закордонних виставкових заходах, які проводяться під патронатом обласної державної адміністрації.

Сподіваюсь на подальшу плідну співпрацю.

З повагою, заступник голови обласної державної адміністрації Я. Ющенко.

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет