О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Творчих успіхів і міцного здоров’я


#22-23 от 14.11.2007

1 листопада відзначив своє 70-річчя Анатолій Іванович Яковлєв – доктор економічних наук, професор, Заслужений працівник освіти України, завідувач кафедри економіки і маркетингу НТУ «ХПІ». Ювіляр відомий як засновник наукової школи з розвитку теорії і методів соціально-економічної оцінки нововведень, автор більш як 300 наукових праць, опублікованих у 12 країнах світу. Професор А.І. Яковлєв є членом науково-методичної комісії Міністерства освіти і науки України з економіки і підприємництва, членом міжнародної Асоціації з управління проектами, головою спеціалізованої ради з економічних наук.

Як завідувач кафедри він був переможцем регіонального конкурсу «Вища школа Харківщини кращі імена» 2001 року. Анатолій Іванович також робить значний внесок у важливий процес підготовки державних службовців, викладаючи в Харківському регіональному інституті Національної Академії держуправління при Президентові України. Він також є членом Національної Спілки журналістів України і часто виступає в пресі з аналітичними, проблемними публікаціями.

Вітаємо професора А.І. Яковлєва з ювілеєм і бажаємо йому нових здобутків і міцного здоров’я!

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет