О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Дистанційне навчання


#20-21 от 30.10.2007

Хроніка

З метою аналізу стану системи дистанційної освіти університету та забезпечення її подальшого розвитку до 5 листопада проводиться анкетування співробітників ЕМБ, ІТ, І, ФТ, ЕМ, ТОР факультетів НТУ «ХПІ».

Серед сучасних освітніх технологій дистанційна форма навчання займає провідне місце, оскільки лише вона повною мірою забезпечує індивідуалізований процес передачі і засвоєння знань, умінь, навичок і способів пізнавальної діяльності людини. Це досягається учасниками навчального процесу за допомогою спеціалізованого середовища, створеного на основі сучасних психолого-педагогічних та інформаційно-комунікаційних технологій.

Традиційно в НТУ «ХПІ» проводиться Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт з напрямку «Приладобудування» у 2007-2008 н. р. Галузева конкурсна комісія з розгляду та рецензування студентських наукових робіт з напрямку «Приладобудування» створюється під головуванням проректора з наукової роботи, професора Андрія Петровича Марченка.

V університетський конкурс випускних кваліфікаційних робіт магістрів, які були захищені в 2007 р.

Конкурс проводиться з метою удосконалення навчально-виховної та науково-методичної роботи в університеті, підвищення рівня педагогічної майстерності професорсько-викладацького складу та підготовки фахівців, покращення якості дипломних робіт кваліфікаційного рівня магістра, контролю за проектуванням.

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет