О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

”За заслуги” ІІІ ступеня


#21 от 29.09.2004

Указом Президента України за значний особистий внесок у соціально-економічний та культурний розвиток міста Харкова, вагомі досягнення у професійній діяльності, багаторічну сумлінну працю та з нагоди 350-річчя заснування міста Харкова державними нагородами були відзначені працівники підприємств, установ та організацій Харкова. Серед них і наш випускник – голова правління акціонерного банку „Меркурій” Василь Пилипович Соловйов.

1983 року він закінчив факультет транспортного машинобудування і був направлений на „Завод ім. Малишева”. Спочатку був майстром, а вже через три роки Василь Соловйов очолив бюро. Крім того, він керував Радою молодих учених заводу.

А на початку 1993-го року він уже вирішив остаточно зв’язати свою долю з акціонерним комерційним банком «Меркурий». Працював на посаді заступника Голови правління, а з 1995 року і до сьогодні – Василь Пилипович Соловйов виконує обов’язки Голови правління АКБ «Меркурій».

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет