О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Освітні програми ЄС


#17-18 от 28.09.2007

Таку назву отримав фільм, який наприкінці квітня знімало в НТУ «ХПІ» товариство «Старий майстер». Його автори приділили велику увагу нашому університету, адже він є одним з лідерів втілення проектів програми Tempus та Erasmus Mundus на теренах України.

У фільмі представлені результати програм Tempus на базі нашого університету: «Створення Консорціуму вузів «ЄС–Україна» та постійно діючого координаційного центру Консорціуму» (координатори – професор В.О. Кравець та І.Ф. Порункова), «Впровадження системи перепідготовки спеціалістів українських екологічних служб органів місцевого самоврядування» (професор В.І. Тошинський та І.А. Юр’єва), «Розробка політики університету в сфері забезпечення якості» (доцент Т.В. Данько), «Розробка моделі співробітництва між університетом та промисловістю» (доцент О.В. Решетняк), «Європейські студії» (професор П.Г. Перерва).

Для широкого загалу телевізійний фільм «Освітні програми ЄС» демонструватимуть Перший національний канал, харківські телеканали, а також з ним можна буде ознайомитися на сайті нашого університету.

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет