О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Вам усе під силу!


[Л. Логачова]
#21 от 29.09.2004

20 вересня відбулася зустріч ректора НТУ „ХПІ”, професора Л.Л. Товажнянського зі студентами-сиротами та інвалідами, на яку були запрошені 16 соціально незабезпечених студентів, аби їхнє студентське життя розпочалося з його батьківської настанови.

Серед присутніх були також проректор з навчальної роботи, професор Є.І. Сокол, голова профкому А.О. Нагорний, декани факультетів.

– Вітаємо вас зі вступом до НТУ „ХПІ”! Віднині ми, ректорат та викладачі, повністю відповідальні за життя, рівень знань та соціальне забезпечення кожного з вас. В цих святих стінах ви маєте стати людьми, здатними достойно жити і працювати у 21 столітті. Вас привела сюди щаслива зірка – ваші найкращі роки пройдуть у цих стінах. Усе прийде до вас: і любов, і знання, і дипломи.

Виконуйте завдання вчасно, послідовно, аби не було „хвостів”: навчальний план створений за структурно-логічної системою. У першу чергу приділіть увагу математиці – з нею пов’язана більшість предметів. Повірте: вам усе під силу, – запевнив студентів ректор НТУ „ХПІ”, професор Л.Товажнянський, вручаючи їм подарунки від ректорату – портфелі-папки з набором канцтоварів.

– Бажаю вам „дотерти” ці портфелі до останнього курсу і покласти в них отримані дипломи. Нам приємно, що ми можемо допомогти вам, дати старт у нове життя. Не соромтеся звертатися до нас зі своїми проблемами – чи то пов’язаними з навчанням, чи то особистими, – двері ректорату завжди відкриті для вас!

21 вересня студентів соціально незахищених категорій з усіх харківських вузів приймав у себе губернатор Є. Кушнарьов.

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет