О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Всеукраїнська студентська олімпіада: нові перемоги політехніків


[Н. Бернат, методист вищої кваліфікації навчального відділу]
#13-14 от 15.06.2007

Ми продовжуємо слідкувати за виступами наших студентів у II етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з різних дисциплін («Політехнік», № 8–9 2007 р.).

У олімпіаді з інформатики взяли участь 66 студентів, 14 з них були харківські політехніки (12 від факультету інформатики і управління і двоє – інженерно-фізичного факультету).

1 місце посів Д. Джулгаков (ІФ-56а), другим став А. Нікульченко (ІФ-53а), а третім – О. Абабілов (ІФ-53а).

У олімпіаді з енергетичного менеджменту команда НТУ «ХПІ» зайняла перше загальнокомандне місце серед 13 вузів України, а студент ЕМ факультету О. Харченко став особистим переможцем конкурсу.

У олімпіаді з ТММ С.Куценко посів 2 місце; у олімпіаді з дисципліни «Рухомий склад та спецзалізнична техніка» С. Філатов та С. Кузанов були нагороджені почесними грамотами; у олімпіаді з англійської мови краще за всіх виступив І. Шкілько; у олімпіаді з екології та охорони навколишнього середовища команда нашого університету (Ю. Гашовський, Д. Романовська та І. Шулік) отримала грамоту «за активну участь у роботі»; у олімпіаді з гідравличних машин 3-є місце зайняв О. Бочарніков; у олімпіаді з систем управління і автоматики Д. Караман став другим, а Д. Якубовський – третім.

У V Всеукраїнському студентському турнірі фізиків команда НТУ «ХПІ» (В. Большуткін, С. Кіндяков, С. Крячко та В. Шишкін) зайняла 1-е місце серед технічних вузів, а у олімпіаді з ділової англійської мови С. Старікова посіла 3-є місце.

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет