О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Десята ювілейна міжнародна виставка навчальних закладів «Сучасна освіта в Україні – 2007»


[Л. Тижненко, завідувач відділу науково-технічної інформації]
#6 от 27.03.2007

На знімку: делегація НТУ «ХПІ» з одержаною нагородою.

Київ 15–17 лютого 2007 р.

Подібні міжнародні виставки протягом багатьох років стали центром передового досвіду в галузі освіти, виміром творчих досягнень викладацьких колективів, презентації досягнень сучасної педагогічної науки і практики, нових форм організації навчально-виховного процесу. «Сучасна освіта в Україні» – це найбільший в Україні освітянський форум, на якому презентуються і обговорюються актуальні проблеми навчання і виховання, визначаються переможці серед навчальних закладів і установ. За дев’ять попередніх виставок у них взяли участь близько 2000 навчальних закладів різних рівнів і форм власності, 136 міжнародних установ та закладів освіти, багато підприємств, фірм, корпорацій, видавництв, органів управління освітою.

Десята ювілейна міжнародна виставка навчальних закладів «Сучасна освіта в Україні – 2007» продовжила започатковану традицію проведення конкурсів з ряду номінацій. Переможці конкурсу нагороджені Золотими, Срібними і Бронзовими медалями.

НТУ «ХПІ» одержав Золоту медаль в номінації «Інтеграція науки і освіти у вищому навчальному закладі», також нашому університету присвоєне почесне звання «Лідер сучасної освіти».

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет