О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Викладач з великої літери


[Кафедра «Деталі машин та прикладна механіка».]
#3 от 09.02.2007

9-го лютого відзначає своє 70-річчя Анатолій Сергійович Столбовой, кандидат технічних наук, доцент кафедри «Деталі машин та прикладна механіка» нашого університету. В НТУ «ХПІ» його знають як людину творчу, привітну і доброзичливу, високого професіонала своєї справи, завжди готового поділитися знаннями, вмінням, досвідом.

На кафедрі «Деталі машин та прикладна механіка» Анатолій Сергійович працює вже 42 роки. Протягом 20 років він займав посаду заступника декана машинобудівного факультету. Накопичений багатий педагогічний досвід дозволяє йому щедро ділитися знаннями з колегами та студентами, активно впроваджувати передові сучасні методи навчання. Застосування методів ігрового проектування допомогло йому зробити процес навчання студентів привабливішим, досягти якісно більш високих результатів, про що свідчать публічні щорічні захисти проектів його студентів. Захист курсових проектів, виконаних із застосуванням ігрового проектування під керівництвом доцента А.С. Столбового, це завершальна стадія моделювання виробничих стосунків, що містить всебічну техніко-економічну оцінку всієї роботи.

Під керівництвом Анатолія Сергійовича останні три роки кращі студенти машинобудівного, механіко-технологічного і транспортного факультетів займають призові місця на Всеукраїнській олімпіаді з деталей машин. Деякі студенти настільки захопилися боротьбою за перемогу, що брали участь в олімпіаді кілька років поспіль.

Активна життєва позиція Анатолія Сергійовича проявляється і в науковій діяльності. Він – учасник виконання держбюджетних та госпдоговірних тем кафедри, розробник двох держстандартів, автор понад 70 наукових статей, має 2 авторські свідоцтва та 8 патентів на свої винаходи.

Анатолій Сергійович користується заслуженою повагою співробітників університету та студентів. Він у курсі новинок спеціальної технічної та учбової літератури, готовий завжди дати вичерпну інформацію з будь-якого питання машинознавства.

Колектив кафедри ДМ та ПМ вітає Анатолія Сергійовича Столбового з ювілеєм, бажає йому міцного здоров’я, успіхів в усіх його починаннях та довгих років активного життя!

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет