О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Олімпіади


#3 от 09.02.2007

І тур Всеукраїнської студентської олімпіади

Згідно з наказом ректора, професора Л.Л. Товажнянського «Про участь студентів НТУ «ХПІ» у І турі Всеукраїнської студентської олімпіади 2006–2007 н. р.», І тур студентської олімпіади відбудеться у нашому університеті з 5 лютого по 11 березня 2007 року. Головою організаційного комітету призначено проректора, професора Є.І. Сокола.

Олімпіади для абітурієнтів

НТУ «ХПІ» планує проведення заочно-очних олімпіад для вступників університету з метою забезпечення нового прийому до НТУ «ХПІ» у 2007 році та залучення до навчання найбільш талановитої молоді.

Дні відкритих дверей

З метою забезпечення заходів щодо організації прийому на перший курс у 2006–2007 н. р., традиційні Дні відкритих дверей відбудуться у НТУ «ХПІ» у березні та квітні цього року. Під час проведення Днів відкритих дверей пройдуть університетські олімпіади для майбутніх абітурієнтів з математики, фізики, хімії, інформатики, креслення, української мови, англійської мови (для вступу на спеціальність «Переклад»), іноземних мов (англійської, німецької, французької), з предмету «Людина та суспільство» (для вступу на спеціальність «Психологія»). Також будуть проведені виїзні олімпіади з багатьох предметів у лютому–березні поточного року.

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет