О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

У Вченій раді


#3 от 09.02.2007

Нагороди та відзнаки

На першому у 2007 році засіданні Вченої ради ректор, професор Л.Л. Товажнянський вручив нагороди та дипломи науковцям і викладачам нашого університету.

Почесну грамоту Міністерства освіти і науки України

отримав завідувач кафедри охорони праці та навколишнього середовища В.В. Березуцький – керівник розробки інноваційної технології «пересувна установка очищення та знезараження мастильно-охолодних рідин» – за 1 місце у Всеукраїнському конкурсі інноваційних технологій – 2006 в рамках пріоритетного напрямку інноваційної діяльності України «Модернізація електростанцій; нові та відновлювані джерела енергії; новітні ресурсозберігаючі технології».

Нагорода Ярослава Мудрого АН «Вища школа України»

за визначний здобуток у галузі науки і техніки вручена проректору нашого університету, професору Є.І. Соколу.

Дипломи АН «Вища школа України»

– професорам А.П. Марченку, М.К. Рязанцеву та А.Ф. Шеховцову за серію підручників «Двигуни» у шести томах, Л.М. Бєсову за працю «Історія науки і техніки».

Почесною грамотою Харківської обласної державної адміністрації

за багаторічну плідну працю, високий професіоналізм, творчий підхід до реалізації завдань державної політики в галузі освіти, підготовку висококваліфікованих спеціалістів та з нагоди 60-річчя нагороджено проректора НТУ «ХПІ», професора Ю.Д. Сакару.

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет