Вища школа Харківщини – кращі імена

#31 от 27.12.2006

Майже кожного року політехніки – професори і викладачі – стають переможцями та призерами щорічного обласного конкурсу «Вища школа Харківщини – кращі імена», який облдержадміністрація проводить з 1999 року.

Обласному передує внутрішньовузівський тур конкурсу. Цього року в університеті у номінації «Декан факультету» І місце посів декан економічного факультету, професор П.Г. Перерва. ІІ та ІІІ місце посіли декани енергомашинобудівного факультету та факультету транспортного машинобудування, професори Микола Олексійович Тарасенко та Віталій Валерійович Єпіфанов. У номінації «Завідувач кафедри» І місце безперечно належить професору Михайлу Дмитровичу Годлевському (кафедра автоматизованих систем управління), ІІ – професору Геннадію Кириловичу Вороновському (кафедра електричних станцій) та ІІІ місце посів професор Віктор Іванович Булавін (кафедра загальної та неорганічної хімії). У номінації «Викладач фундаментальних дисциплін» на І місці професор Володимир Олександрович Пильов (кафедра двигунів внутрішнього згоряння), на ІІ – професор Тамара Петрівна Ярошок (кафедра загальної та неорганічної хімії) та ІІІ місце – доцент Аліса Салихівна Бикова (кафедра органічної хімії та мікробіології). Професор Ярослав Миколайович Пітак (кафедра хімічної технології кераміки, вогнетривів, скла та емалей) посів І місце у номінації «Викладач професійно орієнтованих або спеціальних дисциплін». У номінації «Педагогічна династія» І місце займає професор Олена Іванівна Рогачова (кафедра теоретичної та експериментальної фізики), професор Михайло Абрамович Любчик (кафедра електричних апаратів) – ІІ місце, професор Михайло Іванович Рищенко (кафедра технології кераміки, вогнетривів, скла та емалей) – ІІІ місце. Олена Іванівна Блошенко з кафедри фізичного виховання стала переможцем у номінації «Викладач фізичного виховання».

Таким чином розподілилися призові місця. Переможці конкурсу були нагороджені грошовими преміями та висунуті на обласний конкурс «Вища школа Харківщини – кращі імена», що відбувся у листопаді цього року.

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет