Звітна конференція первинної профспілкової організації студентів (ППОС) НТУ «ХПІ»

[І. Гаєвий]
#31 от 27.12.2006

Звітна конференція первинної профспілкової організації студентів (ППОС) НТУ «ХПІ»  відбулася у нашому університеті 15 грудня.

У ній взяли участь ректор Л.Л. Товажнянський, проректори Є.І. Сокол, Ю.Д. Сакара та М.К. Чеботарьов, декани, їх заступники, головний лікар санаторію-профілакторію С.В. Чекарь, директор студмістечка В.Г. Зимненко, голови профбюро факультетів та 165 делегатів конференції. Були також присутні заступник голови комітету Харківської обласної організації профспілки працівників освіти і науки України С.О. Борисенко та голова обласної асоціації правозахисних організацій студентів (АПОС) С.С. Махновський.

Про виконання колективної угоди між адміністрацією вузу та первинною профспілковою організацією студентів за 2006 рік доповів ректор Л.Л. Товажнянський, а про роботу профспілкового комітету за 2006 рік звітував його голова А.О. Нагорний, на конференції також була укладена нова колективна угода на 2007–2008 р. р. та пройшли вибори заступника голови ППОС. У результаті голосування ним став виконуючий обов’язки голови ППОС Сергій Мастерний.

Як відзначив у своєму виступі ректор, «ця колективна угода направлена на покращення навчання та життя студентів, їх соціального захисту. У майбутньому ми хотіли б активізувати роботу студентів з підтримки порядку у вузі, налагодити діяльність профспілкових організацій у гуртожитках, вести там роз’яснювальну роботу з економії енергоресурсів, зробити в нашому вузі щорічним конкурс вокалістів та ін.».

Детальніше про підсумки роботи конференції читайте у наступному номері «Політехніка».

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет