О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Дипломи і грамоти переможців


[Л. Тижненко, начальник відділу науково-технічної інформації]
#31 от 27.12.2006

16–18 листопада у Києві в приміщенні Палацу мистецтв «Український дім» відбулось традиційне святкування Дня студента. Одним із заходів свята була виставка «Освіта та кар’єра – 2006», в роботі якої активну участь брав і НТУ «ХПІ».

На виставковому стенді демонструвалась органічна єдність навчального і наукового процесів, започаткована видатними вченими і викладачами нашого університету ще на початку його існування і яка постійно розвивалась і зміцнювалась протягом усієї 120-річної історії НТУ «ХПІ».

У минулому році університет приєднався до Болонського процесу і мав нагоду презентувати на виставці набутий досвід у підготовці фахівців та представити свої можливості щодо надання вищої освіти українським та іноземним громадянам. Великим попитом користувалися виставлені на стенді підручники, навчальні посібники, монографії.

Фахівці університету брали участь у «круглих столах» та семінарах з питань працевлаштування випускників вузів, міжнародного співробітництва, впровадження нових технологій в освітянській галузі. Університет одержав перемогу в конкурсі виставки в номінації «Досягнення у працевлаштуванні випускників вищих навчальних закладів», за що нагороджений Почесним дипломом.

На стенді презентувались 14 сучасних високих технологій, розроблених науковцями університету. В експозиції «Науково-дослідна робота студентів» демонструвались 10 робіт. Студенти – автори 6-х із них – нагороджені дипломами і грамотами виставки. Це Антон Сергієнко (ТМ-23а) – «Розробка стенда діагностики і очищення форсунок» та «Портативний діагностичний прилад «Стелс», Денис Зубцов (ТМ-24б) – «Багатоцільовий навчальний стенд з мікропроцесорної техніки УСМТ-1», Михайло Журавський (Н-32а) – «Розробка безгрунтової склоемалі для електростатичного нанесення на побутову техніку з вітчизняних сталей», Олександр Чернишов (ЕМБ-11б) – «Високомоментний низькообертний двигун для безредукторних електроприводів», Максим Рассоха (ІТ-52) – «Модернізація технологічного процесу виробництва епоксидного олігомеру марки ЕХД», а переможець Всеукраїнського конкурсу Євген Рябов (ТМ-61) був відзначений дипломом та цінним подарунком.

За участь і активну роботу на виставці університет нагороджено дипломом учасника виставки «Освіта та кар’єра – 2006».

 

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет