О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Павло Федорович Щапов


[Колектив кафедри «Вимірювально-інформаційна техніка»]
#24-25 от 23.10.2006

У вересні 2006 р. кафедра «Вимірювально-інформаційна техніка» АП факультету відзначала 60-річчя від дня народження професора НТУ «ХПІ» Павла Федоровича Щапова.

З початку трудової діяльності на посаді асистента ХПІ у 1970 році Павло Федорович безперервно працював на кафедрі ВІТ. Він закінчив аспірантуру ХПІ, захистив дисертацію і сьогодні є провідним викладачем кафедри, відомим вченим. Кращі роки життя Павло Федорович присвятив справі підготовки нових інженерів, їх вихованню як гармонійних, інтелігентних людей.

Павло Федорович користується глибокою і щирою повагою викладачів та співробітників кафедри, учнів і студентів. Колектив кафедри ВІТ зичить йому щастя у житті, творчих успіхів у підготовці докторської дисертації, досягнень у викладацькій та науковій роботі!

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет