Олександр Петрович Давіденко

[З повагою, колектив кафедри «Вимірювально-інформаційна техніка»]
#24-25 от 23.10.2006

У серпні 2006 р. виповнилося 60 років професору кафедри «Вимірювально-інформаційна техніка», заступнику декана факультету «Автоматика та приладобудування» Олександру Петровичу Давіденко.

У 1971 році він з відзнакою закінчив ХПІ і залишився працювати на кафедрі. Аспірант, молодший науковий співробітник, завідувач науково-дослідницького сектора, старший викладач, доцент, професор НТУ «ХПІ» – це життєвий шлях талановитого вченого і педагога. Він є провідним викладачем кафедри, який ніколи не припиняє творчого пошуку у роботі педагога, вихователя молоді, вченого-дослідника. Саме за це держава відзначила його двома медалями.

Олександр Петрович має великий авторитет у колективі кафедри, багато працює із студентською молоддю на посаді заступника декана, і студенти щиро поважають його як викладача і вихователя.

Щиро вітаємо Олександра Петровича з 60-річчям. Бажаємо здоров’я, щастя, успіхів у роботі, творчого натхнення!

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет