О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

ДС! ДС! ДС!


#24-25 от 23.10.2006

Шановні політехніки!

Запрошую вас приєднатися до роботи творчих колективів Палацу студентів НТУ «ХПІ». На вас чекають колективи сучасного, народного та бального танцю, театр «Політехнік», театр естрадних мініатюр, ансамбль вокалістів, гітаристів, скрипачів, баяністів та акордеоністів. Постійно у Палаці студентів проходять репетиції до майбутніх концертів, вечорів та ювілеїв кафедр, факультетів, Всеукраїнських та міжнародних фестивалів і конкурсів.

Участь у житті цих колективів зробить ваше студентське життя яскравим та різноманітним. У вас з’явиться багато цікавих друзів, і хто знає, може і ви колись посядете почесне місце серед випускників нашого університету, які стали відомими діячами літератури, музики, театру і кіно та пронесли любов до ХПІ через всі континенти, через все життя!

З повагою, ваш ректор Л.Л. Товажнянський.

Всі, хто хоче брати участь у роботі творчих колективів палацу студентів, може одержати вичерпну інформацію в профкомі студентів.

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет