О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Презентація випускників НТУ "ХПІ" 12 - 27 квітня 2004 р


#7-8 от 30.03.2004

Зустрічі з роботодавцями! Цікаві пропозиції! Договори про працевлаштування! Все це буде відбуватися на кафедрах нашого університету з 12 по 27 квітня.

Шановні студенти! Ви зможете в ці дні зустрітися з представниками понад 400 підприємств, установ, організацій різних форм власності, розглянути їх пропозиції, укласти договори про майбутнє працевлаштування.

Роботодавці познайомляться з майбутніми висококваліфікованими спеціалістами, яких університет готує з 30 напрямків, таких як металургія, енергетика, електротехніка, електроніка, механіка, екологія, комп'ютерні науки, інженерна механіка, прикладна математика, електромеханіка, автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології, залізниці та залізнична техніка, біологія, харчова технологія та інженерія, прилади, електронні апарати, метрологія, стандартизація та сертифікація, комп'ютеризовані системи, комп'ютерна інженерія, менеджмент, телекомунікації, фізичне виховання та спорт, специфічні категорії (інтелектуальна власність, проектний менеджмент, енергетичний менеджмент) та ін.

Договори між роботодавцями та майбутніми фахівцями і магістрами з більш як 70 спеціальностей гарантують високоякісну підготовку з урахуванням специфіки підприємства, затребуваність випускників, їх швидку адаптацію та успішну кар'єру.

Шановні студенти! Університет дбає про цікаву й престижну роботу для вас у майбутньому. Використайте цю можливість, беріть участь у презентації!

Вона дасть вам можливість набути відповідного досвіду, який допоможе протягом подальшої трудової діяльності боротися за кращу посаду, гідну оплату вашої праці і успішну кар'єру.

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет