ФУБ. Тростянець, Торез

[П. Кузнецов, заступник декана ФУБу]
#12 от 18.05.2004

На знімку: щасливі випускники зі своїми наставниками
Швидко пролетіли п’ять з половиною років незабутньої, пам’ятної пори молодості для 42 випускників тростянецького навчально-консультаційного центру факультету управління бізнесом НТУ “ХПІ”. Екзамени, заліки, контрольні, курсові, дипломні роботи - все тепер залишилося в літопису студентських років. Збуджені, радісні з квітами в руках, зібралися випускники в актовій залі свого навчально-консультаційного центру. Поруч - батьки, друзі, викладачі, методисти, представники владних структур району. Урочистий випускний вечір відкрив директор НКЦ депутат міської ради Ігор Медведєв. Він відзначив, що в НКЦ зараз навчаються більше 400 студентів з Тростянця, Охтирки, Сум, Ромнів та інших міст України, і навіть з Росії. Університет готує спеціалістів з повною вищою освітою для підприємств різних форм власності з маркетингу, менеджменту, економічної кібернетики.

Ігор Анатолійович подякував ректору НТУ “ХПІ”, професору Л.Л. Товажнянському, голові районної державної адміністрації Миколі Березіну, голові районної ради Сергію Кірічку за надану матеріальну допомогу в обладнанні згідно з сучасними вимогами.

Микола Березін щиро привітав випускників університету з отриманням диплому про вищу освіту, запросив дипломованих спеціалістів на роботу в різні галузі виробництва, державні структури нашого району. Микола Якович пообіцяв, що підтримка місцевою владою буде надаватися студентству і в подальшому - в районі не вистачає справжніх, високоосвічених, ерудованих фахівців.

З привітаннями, з найкращими побажаннями у праці, у сімейному колі, в особистому житті виступили також проректор НТУ “ХПІ”, професор Г.І. Гринь, декан ФУБу професор В.Я. Заруба, старший викладач кафедри ЕКММ І.А. Парфентенко. Прозвучала вдячність викладачам, методистам з врученням квітів від випускниці із “червоним” дипломом Альони Сотнікової, а від батьків виступила вчитель ЗОШ №4 Надія Шевлякова. Отримали випускники поздоровлення і від своїх батьків.

Наприкінці березня 2004 року відбулося також урочисте вручення дипломів фахівців випускникам торезького НКЦ ФУБу НТУ “ХПІ”. У своєму привітанні декан ФУБу В.Я. Заруба відзначив цілеспрямованість, дисциплінованість і досить високий рівень підготовки фахівців, побажав випускникам знайти гідне застосування отриманих знань у практичній роботі, а також висловив упевненість у тому, що одержання вищої економічної освіти жителями депресивних регіонів допоможе оздоровити економіку цих регіонів.

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет